Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä Livo Balans sisältää?

Livo Balans sisältää 17 eri vitamiinia ja kivennäisainetta sekä Omega-3-rasvahappoja. Tarkemmin nämä vitamiinit ja kivennäisaineet ovat: kalsium, magnesium, niasiini, sinkki, rauta, pantoteenihappo, B1,- B6,- ja B-12 vitamiini, A-vitamiini, Seleeni, Kromi, D-vitamiini sekä EPA- ja DHA-rasvahapot.

Miksi minun pitäisi nauttia Livo Balanssia?

Täysipainoisen ruokavalion koostaminen on haastavaa ilman ammattilaisen apua. Myös ikääntyminen heikentää ravinnosta imeytyvien vitamiinien ja kivennäisaineiden tehoa. Monilla ihmisillä on puutetta vitamiineista ilman että he ovat tietoisia asiasta. Tällöin saattaa tulla epämääräisiä oireita, kuten väsymystä, huonomuistisuutta, painon nousua ja lihaskunnon heikkenemistä. Myös haavat saattavat parantua hitaammin ja luusto haurastua. Livo Balans on koostettu niin että se tukee aikuisen ja ikääntyvän hyvinvointia. Siinä ei ole yliannostuksen vaaraa kun noudattaa pakkauksen ohjeita.

Mitä Livo Balanssissa on toisin kuin muissa valmisteissa?

Livo Balansin ainesosat ovat koottu niin, että valmisteessa olevat vitamiinit ja kivennäisaineet tukevat toinen toistensa toimintaa. Esimerkiksi Kalsium ei imeydy ilman D-vitamiinia ja A-vitamiini osallistuu raudan imeytymiseen elimistössä. Livo Balans sisältää myös Omega-3:n lähteen, eli DHA- ja EPA-rasvahapot. Luontaistuotekaupoissa EPA ja DHA rasvahapot ovat hyvin kalliita, Livo Balansissa ne sisältyvät kapseliin yhdessä muiden hyödyllisten vitamiinien ja kivennäisaineiden kanssa.

Kuinka kauan minun pitää nauttia Livo Balanssia?

Suosittelemme että otat yhden kapselin joka päivä 365 päivää vuodessa parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi. Noudattamalla annostusta liikasaannin vaaraa ei ole.

Onko Livo Balanssin käytöllä todettu sivuvaikutuksia?

Ei ole. Mutta kuten muutkin lisäravinteet, annostusta on noudatettava ja terveelliset elämäntavat muistettava. Livo Balans sisältää EPA- ja DHA-rasvahappoja, joten jos olet menossa leikkaukseen sinun suositellaan pidättäytyvän Livo Balansin nauttimisesta noin viikon ajan ennen leikkausta.

Kuinka monta kapselia Livo Balans -pakkaus sisältää?

Pakkauksessa on 30 kapselia. Livo Balans on suunniteltu niin että saat yhdestä pakkauksesta kaikki tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet 30 päivän ajaksi.

Kuinka voin tilata Livo Balansin?

Voit tilata Livo Balansin sivuillamme olevan lomakkeen kautta tai suoraan asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@naturalbalans.fi tai puhelimitse 010 3222021 ma-pe klo 8.00-16.00.

Kuinka Livo Balans toimitetaan?

Livo Balans toimitetaan kätevästi suoraan kotiin Postin toimittamana.

Mitä jos en ole tyytyväinen tuotteeseen?

Me uskomme että olet tyytyväinen tuotteeseen. Jos sinulla on kuitenkin palautetta annettavana liittyen tuotteeseen, pakkaukseen tai kokemukseesi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@naturalbalans.fi

Haluan suositella tuotetta ystävälle tai läheiselle

Jos haluat suositella tuotetta ystävälle tai läheiselle jonka uskot hyötyvän tuotteesta voit ohjata hänet sivullemme www.livobalans.fi. Voit myös tilata tuotteen lahjaksi ystävälle tai läheiselle ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@naturalbalans.fi

Miten voin peruuttaa tilauksen?

Voit koska vain peruuttaa tilauksen koska vain asiakaspalvelumme kautta 010 3222021 ma-pe klo 8.00-16.00. tai sähköpostitse asiakaspalvelu@naturalbalans.fi