Käyttäjäkokemuksia

Mikko

48 v

Meillä kulkee suvussa korkea kolesteroli ja olen tyytyväinen että olen löytänyt yhden valmisteen joka tukee sydämen ja verisuonien toimintaa. Minua on myös huolettanut niiden Omega 3 rasvahappojen ja D-vitamiinin puute, nyt saan ne kaikki samasta paketista. Tämä on todella suosittelun arvoinen tuote ja helppo.

Kaisa

68 v

Olen huomannut että vastustuskykyni on parantunut. Myös lihakset ja nivelet tuntuvat joustavammilta ja jaksan paremmin. Tämä on minulle tärkeä ja hyödyllinen lisäravinne, jossa on hyvä hintalaatu-suhde, kiitos Livo Balans.

Tarja

55 v

 Tämän valmisteen myötä saan D-vitaminiin ja tukea myös luuston vahvistamiseen. Tunnen että se auttaa ja jaksan paremmin kuin ennen.

Pitkäaikaisten asiakkaidemme kokemuksia

Marja Vainio

” Olen huomannut että voin kokonaisvaltaisesti paremmin, 365 päivää vuodessa”

Marjo Vainio 71 vuotta käy päivittäin kävelylenkillä ja pitää huolta terveellisestä ruokavaliosta. Livo Balansia hän on käyttänyt säännöllisesti useamman vuoden ajan.

– Haluan voida hyvin ja elää itsenäistä elämää vielä pitkään. Osana päivittäisiä rutiinejani on Livo Balansin nauttiminen. Uskon että se, yhdistettynä liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon on pitänyt minut niin vireänä. Vielä ei ole tullut minkäänlaisia kolotuksia. Marjo Vainio liikkuu viikon jokaisena aamupäivänä 4 – 6 kilometrin kävelylenkin. Kävelylenkki kulkee Jyväskylän keskustan kauniin harjualueen läpi ja tarjoaa niin porraskävelyä kuin ala,- ja ylämäkiä.

Joskus harvoin päivittäisiin rutiineihin tulee poikkeuksia.

– Kovin liukkailla säillä tai mustan jään aikaan en uskalla lähteä liukkaille. Silloin pyrin menemään joko julkisilla tai lapseni kyydillä Alvar Aallon uimahalliin. En minä tällä iällä malta vielä pysyä kokonaista päivää kotosalla. Liukkauden säiden lisäksi toinen mahdollinen poikkeus on lasten ja lastenlasten kyläily.

– Me tapaamme joko meillä tai tyttäreni kotona suunnilleen 1-2 kertaa kuukaudessa. Yleensä sanon että meille saa tulla vasta kun mummi on käynyt lenkillä, mutta aina se ei aikataulusyistä onnistu. Tällöin ensimmäisenä ehdotuksena onkin tehdä lenkki porukalla. Aina se ei lapsen lapsia innosta mutta kun alkuun on päästy niin lopussa tyytyväisiä ovat kaikki.

– Pienempiä kun on mukana, teemme yleensä sellaisen pienemmän lenkin lähipuistoon eli korkeintaan kilometrin verran.

Marjo Vainion energiaa ei voi kuin ihailla!

Tiina Ahvenainen

“Jaksan jo niin hyvin, että omat lapsetkaan ei onnistu väsyttämään minua

Tiina Ahvenainen on kahden nuoren tytön äiti ja töissä tilitoimistossa kirjanpitäjänä. Arki on usein hektistä, kun oma työ ja lasten harrastuksiin vieminen vie ison osan arjesta. Tiinan molemmat tytöt harrastavat telinevoimistelua ja mies harrastaa padelia noin kaksi kertaa viikossa.

– Usein on kiirettä ja paljon aikatauluja ja silloin kun muistan pysähtyä hetkeksi, huomaan kuinka arjessa meinaa unohtua se, kuinka ihanaa tämä elämä kiireineen, suruineen ja iloineen onkaan. Minulla on ihanat tytöt, välittävä työyhteisö jossa viihdyn ja aikaa säännöllisesti myös omalle spinning-tunnille, Tiina kertoo. Spinning-tunti on tosin katkolla korona-rajoitusten vuoksi, mutta mies pääsee vielä omiin pelivuoroihinsa.

– Aloitin syömään Livo Balanssia koska minusta tuntui etten millään ehdi huolehtia siitä, että saan varmasti kaikki tarvittavat vitamiinit ravinnosta. Minut oikeastaan pysäytti se että huomasin tekeväni kiireessä niitä perinteisiä ja helppoja, jokaiselle varmasti tuttuja suomalaisia ruokia, kuten makaronilaatikkoa ja jauhelihakastiketta ja töissä vähän milloin mitäkin eilistä jäännettä omasta keittiöstä tai kaupan eineshyllyltä. Nämä eivät ole varsinainen malliesimerkki vitamiinipitoisesta ruoasta!

-Haluan huolehtia siitä, että saan varmasti vitamiinit ja mineraalit sekä omega rasvahapot, Livo Balansissa saan ne kaikki varmasti yhdessä tabletissa. Se on tosi helppo muistaa, otan sen aina aamulla ennen työhön lähtöä, eikä minun koskaan tarvitse huolehtia niiden loppumisesta sillä saan ne suoraan kotiin.

-Sanoisin, että mielenrauhan vitamiinin saannista lisäksi olen huomannut että hiukseni ja kynteni ovat vahvempia ja jaksan pirteämpänä arjessa. Olen tyytyväinen tähän juuri nyt. Aion tilata Livo Balanssin myös miehelleni.

Tiina Ahvenainen on yksi ensimmäisiä Livo Balansin tilaajia ja puolesta puhujia. Kiitos Tiina kun jaoit pienen palan arjestasi meille.

Liity nyt tuhansien tyytyväisten käyttäjien iloiseen joukkoon

Kokeile Livo Balansia

Kokeile tuotetta nyt puoleen hintaan 4 viikon ajan. Maksat vain 17,45 €.